Om oss

Om oss
Wernamo Design startades av Magnus Larsson och Patrik Skillfeldt. Vårt mål är att erbjuda smart design för trädgård och uteplats. Vi har hela din trädgård i fokus, i allt från inramning med staket och altanräcke, till snygga kanter på rabatterna. Genom att använda tåliga material och smarta lösningar för enkel montering, skapar vi möjlighet för dig att njuta av din trädgård.
Jakten på ett underhållsfritt räcke blev starten
Det första fröet till Wernamo Design såddes år 2010. Patrik byggde om sin altan och ville ha ett snyggt räcke som inte krävde något underhåll. Att hitta detta visade sig bli lättare sagt än gjort. Tillsammans med Magnus gav han sig ut på en räckesjakt, som slutade med att de byggde ett eget räcke i metall. Någonstans där föddes idén om att sälja staket, räcken och andra underhållsfria produkter som förenklar arbetet i trädgården. Tillsammans startade de Wernamo Design, tog metallen in i trädgårdarna och myntade ord som rabattkant och trädring. Idag har vi ett brett utbud av produkter, som alla är skapade utifrån tanken att de ska förgylla och förenkla trädgårdsarbetet.
Hållbar och lokalt producerad design
Wernamo Design ligger i Värnamo mitt i Småland, en trakt som präglas av långa traditioner av järnframställning, metallbearbetning och god design. Till våra produkter används robusta och hållbara material, som säkrar produkter att njuta av under många år. De tillverkas lokalt i Gnosjöregionen, vilket är något vi är väldigt stolta över. År 2020 flyttade vi in i nybyggda lokaler i Värnamo, där vårt stora lager kommer kunna möjliggöra ännu snabbare och säkrare leveranser hem till dig och din trädgård.
Rabattkant i corten

Vi levererar över hela Sverige

Hos oss på Wernamo Design kan du handla både som privatperson eller som företag.
Vi levererar över hela Sverige; 149 kronor till utlämningsställe och 360 kronor för hemleverans.

Klarna  DHL - Vi levererar över hela Sverige  Wernamodesign, Certifierad E-handel

  • Snabb leverans
  • Tillverkat i Sverige
  • Allt i eget lager
  • Kunnig personal
  • Säker betalning