Nu har ännu ett år passerat och visst blir man lika förvånad varje gång över hur fort ett år egentligen kan gå? Vi på Wernamo Design har under året fått förgylla många trädgårdar och uteplatser med våra produkter.

Vi älskar att få hjälpa våra kunder genom att spåna fram idéer och lösningar! Under året som gått kom vi också med en stor mängd nyheter i vårt produktsortiment. Vi tar oss en titt nedan på vilka produkter som kom som nyheter under år 2017!

Robotring

Under våren presenterade vi robotringen – robotgräsklipparens bästa vän! Robotringen monteras kring träd och buskar och läggs i nivå med gräsmattan, så att robotklipparen enkelt kan passera över den. På så sätt slipper man trimma gräset kring trädet. Både snyggt och praktiskt!

Lerdala

Lerdala kom in som en frisk fläkt i vårt staketsortiment! Med liggande rör i aluminium och elförzinkade stolpar med väderbeständig lack är det en helt underhållsfri lösning. Lerdala är ett staket med modernt utseende som inte skymmer sikten.

Hyllor till staket

Våra staket- och räckesmodeller Nydala och Drömminge fick ett tillbehör i form av en hylla. Hyllan hakas på en träregel och sedan är det fritt fram att ställa fram vad som önskas. Prunkade blommor, kryddor till grillningen eller varför inte fredagsölen? Hyllan finns i de diskretare färgerna svart och galvat eller i färgsprakande gult eller grönt.

Spaljé

Den sista nyheten för 2017 var vår snygga spaljé Röshult. Mönstret i spaljén är framtaget med inspiration från de gamla småländska stengärdsgårdarna. Röshult är ett perfekt stöd för växter att slingra sig uppför, men blir lika snygg som en utsmyckning i sig själv.