”Vi på Wernamo Design vill slå ett slag för hårda julklappar under granen i år.”

Julen närmar sig med stormsteg och har du inte börjat fundera på julklappar så är det hög tid att göra det! Vi på Wernamo Design vill slå ett slag för hårda julklappar under granen i år. Därför tipsar vi dig om fem stilsäkra produkter ur vårt sortiment. Vill du impa på din designmedvetne partner, överraska familjemedlemmen med gröna fingrar eller hjälpa kompisen med tummen mitt i handen så är det här listan för dig. För att göra det riktigt enkelt för dig har vi dessutom skrivit färdiga rim till julklapparna. Smidigare än så blir det inte!

Att montera robotringar runt dina träd lyfter din trädgård. En liten detalj som gör stor skillnad!

1. Robotring som underlättar gräsklippning och ger ett stilrent intryck

”Låt roboten enkelt passera förbi
med denna i trädgården blir det magi
Den tråkiga arbetssysslor trollar bort
med andra ord en present av bästa sort”

Varför inte ge bort en gåva som inte bara är praktisk utan även snygg att titta på? Med en robotring kan du överraska din mest designmedvetna kompis! Robotringen placeras runt träd och buskar och ligger i samma nivå som gräsmattan – vilket innebär att robotgräsklipparen enkelt kan passera över den. Du kan med andra ord säga hejdå till tråkig trimning av gräs runt träden i din trädgård. Men robotringen är ju inte bara praktisk, utan förhöjer även trädgårdsupplevelsen med sin stilrena design. En perfekt julklapp till den designmedvetne!

Plant Box är vårt flexibla system med olika sidor och bottnar som kan varieras i oändlighet. Här får två Flex 120x40x60 cm agera inramning av en altan.

2. En Plant Box till uteplatsen

”Odla, skärma av eller skapa rum
denna julklapp är inte dum
Placeringsmöjligheterna är flera
på varje plats den kommer briljera”

Om du vill göra dig populär ska du ge bort en produkt ur vår högt älskade produktserie Plant Box. Plant Box är ett flexibelt system som kan användas som odlingslåda, kruka vid entrén, planteringskärl på altandäcket och insynsskydd eller rumsavdelare på uteplatsen. Oavsett om mottagaren har gröna fingrar eller inte, så kommer Plant Box med sin stilrena och slimmade design höja vilken uteplats som helst. Du hör ju – vem skulle inte bli glad över en sådan julklapp?
 

Rabattkanter ger raka och fina linjer i trädgården.

3. Rabattkanter som skiljer mellan olika material

Fin i kanten vill väl ingen va?
Men i trädgården kan detta faktiskt vara bra 
Denna skiljer på material och gör trädgården fin
helt enkelt en win-win.

Till den som har en vildvuxen trädgård är rabattkanter en perfekt julklapp. Rabattkanter skiljer mellan gräsmatta, gångar och rabatter och förhindrar att ogräs växer in där man inte vill ha det. Ett enkelt sätt att snabbt få trädgården att se mer prydlig och stilren ut med andra ord! Våra rabattkanter finns i flera storlekar och färger – vad sägs om stilrent svart, klassiskt galvat eller lantlig corten? Oavsett om trädgården är vildvuxen eller pedantiskt skött så är det här en julklapp som kommer glädja mottagaren – för ett välskött intryck av trädgården står väl på allas önskelista?

Staket i två höjder, med svarta stolpar och stående träribbor.
Ribbstaket Borgen kombinerar stolpar med profiler som har utskurna hål för stående träribbor – säg hejdå till tråkigt mätande! Borgens två höjder går att kombinera med varandra.

4. En trendig avskärmning med stående ribbor

”Om du vill ha lugn och ro
sätter du denna runt ditt bo
Att din uteplats tas till nästa nivå kan jag lova
du sätter ribban högt med denna gåva”

Har dina föräldrar klagat över insyn på uteplatsen? Eller behöver de helt enkelt bara uppgradera den? Enkelt! Ge bort ribbstaket Borgen och du har en julklapp som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Ribbstaket Borgen har stående ribbor och minskar därför insynen på uteplatsen. Samtidigt som du skapar lugn och avskildhet, lyfter du enkelt utemiljön till en ny nivå med detta trendiga staket. Att det dessutom är busenkelt att montera Borgen är bara en bonus!
 

Ljuseveka är en energisnål ljusstake som kan placeras både inom- och utomhus. Här får den välkomna gästerna vid en entré.

 5. Ljuseveka – en stor ljusstake med mysigt sken

”Drömmen om stadens största stake kan nu bli sann
för detta paket kan skänka glädje till både kvinna och man
Med denna kan du njuta år efter år
eftersom stilren design alltid består”

Vårt sista – men absolut inte minsta – julklappstips är vår ljusstake Ljuseveka. Ljuseveka är den perfekta julklappen till den som önskar sig en produkt som sticker ut – för med sin imponerande höjd på 1,6 meter går Ljuseveka inte att missa! Den unika ljusstaken går att placera både inom- och utomhus och placeringsmöjligheterna är alltså oändliga. Ljuseveka lyser upp sin omgivning med ett varmvitt sken som går att dimra i 4 steg – dessutom är LED-lamporna energisnåla. Man kan med andra ord ha ljusstaken tänd dygnet runt – och tro oss, det kommer man att vilja.