Ibland vill man bara ge sin tomt en enkel inramning, en markering om var tomtgränsen går. Staket Lerdala blir då ett utmärkt val! Med raka och strama linjer ger det ett modernt intryck utan att stjäla utsikten. Lerdala är vårens staketnyhet från Wernamo Design.

Staket Lerdala består av svarta staketstolpar med liggande rör i aluminium. Staketet är främst framtaget för den som vill rama in sin tomt, utan att för den delen bli av med sikten. De raka linjerna som Lerdala bjuder på, bidrar till ett modernt utseende som passar speciellt bra i funktionalistiska miljöer. Lerdala kan även med fördel användas för att rama in uteplats och altan. Med den luftiga känslan som staketet ger kan Lerdala bidra till att ett mindre utrymme upplevs som större.

Med stolpar som är elförzinkade under den väderbeständiga lacken och liggande rör i anodiserat aluminium, blir Lerdala dessutom ett staket helt fritt från underhåll. Med andra ord både utseende och funktion i samma produkt!

Smidig montering

Enkel och smidig montering är ett av Wernamo Designs ledord och staket Lerdala är inget undantag. Varje stolpe har tre stycken utskurna hål som är anpassade för aluminiumrör. På varje rör träs ett beslag på innan rören träs igenom stolpen. Beslagen skruvas sedan fast intill stolpen och fungerar som en spärr som låser fast rören. Stolparna kombineras med stolphatt och stolpfot, som är måttanpassade så att inga skruvar behöver användas. Priset för Lerdala kommer att ligga på ca 800 kronor per löpmeter.