Hösten, denna årstid av flammande färger och krispig luft, kan faktiskt vara det perfekta tillfället att genomföra det där staketprojektet som du har haft i tankarna hela sommaren. Är du kanske bekymrad över att det kan vara för sent att sätta upp ett staket när löven börjar falla? Inget att oroa sig för, låt oss förklara varför.

Fördelar med att bygga staket på hösten

Hösten har många fördelar när det kommer till hemförbättringsprojekt, speciellt att installera ett nytt staket eller altanräcke. Först och främst, trots att vi traditionellt kopplar samman hemmaförbättringsprojekt med sommaren, är hösten en tid då många har mer ledig tid, trots att semestern är över. Vi har kanske färre projekt på gång och färre utflykter planerade, vilket innebär att du kan få tid över att montera ett staket. Dessutom, med det mindre krävande vädret på hösten, behöver du inte oroa dig för att arbetet avbryts på grund av extrem hetta eller störtskurar.

Drömminge, 178 cm.
Drömminge, 102 cm.
Drömminge, 127 cm.

En annan fördel med att bygga ditt staket på hösten är det faktum att du kommer att ha en hel vinter att beundra det från insidan av ditt hem. Tänk dig att sitta med en kopp varmt te i handen och titta ut genom fönstret på ditt vackra, nya staket.

Herrestad är minimalism i sitt essä. Snyggt, stilrent och säkert!

Skapa en estetisk höstvy

En annan fördel med att bygga ditt staket på hösten är det faktum att du kommer att ha en hel vinter att beundra det från insidan av ditt hem. Tänk dig att sitta med en kopp varmt te i handen och titta ut genom fönstret på ditt vackra, nya staket. Höstens färger kommer att kompletteras perfekt av ditt eleganta, nya staket eller altanräcke. Plus, du kommer att vara redo att utnyttja ditt utomhusutrymme till fullo så snart våren anländer, utan att behöva oroa dig för något ytterligare arbete.

Välj det rätta staketet

Men vilket staket ska du välja? Hos oss på Wernamo Design erbjuder vi underhållsfria och tidlösa staket och altanräcken som passar alla hem och trädgårdar. Oavsett om du söker en minimalistisk stil eller ett mer traditionellt utseende, har vi det perfekta staketet för dig. Våra staket är designade för att stå emot tidens tand, både vad gäller utseende och hållbarhet.

Herrestad: Vårt helt underhållsfria staket Herrestad kommer i vitt eller svart. Du kan enkelt komplettera med en grind för ytterligare säkerhet. Herrestad är inte klättringsbart och är även godkänt som poolstaket.

Drömminge: Drömminge är en dröm, staketstolparna är helt underhållsfria och kompletteras med träreglar. På Drömminge är reglarna något vinklade för ett ännu bättre insynsskydd. Stolparna finns i färgerna svart, vit, grå och galvad.

Altofta: Altofta är ett staket med en lägre höjd, vilket gör det idealiskt för områden där en diskret avgränsning efterfrågas. Stolparna för detta staket kommer i tre olika höjder och fyra färgalternativ. För att färdigställa staketet, lägg till träribbor, tillgängliga hos valfri bygghandel.

Lerdala: Fullständigt staket utrustat med horisontella aluminiumrör. Idealisk som en enkel men elegant gräns runt fastigheten. Lerdala är dessutom helt underhållsfritt.

Nydala: Nydala är en unik, patenterad stolpe som fungerar perfekt som staket, räcke eller skärmvägg. Kombinera dem med träribbor för att skapa ett fullständigt staket. Stolparna är tillgängliga i galvaniserat utförande, samt i färgerna svart, grått och vitt.

Borgen: Årets trendigaste staket! Stilrent staket som förenar svarta metallpelare med vertikala träribbor, som köps på valfri bygghandel. Passar utmärkt som staket, skärmvägg och räcke. En attraktiv ribbvägg som minimerar behovet av komplicerade mätningar.

Så vad väntar du på? Det är inte försent att bygga staket på hösten. Med de fördelar vi nämnt, och det fantastiska urval vi erbjuder här på Wernamo Design, finns det ingen anledning att tveka. Få ditt hem redo för hösten med ett nytt, underhållsfritt staket från Wernamo Design. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den perfekta höstvyn.