Höstens kalla dagar och långa mörker kan ibland kännas som en utmaning, både på jobbet och hemma. Men det finns ett enkelt sätt att ta itu med höstmörkret och skapa en varm, inbjudande atmosfär, med vår ljusstake ”Ljuseveka”. Genom ett härligt varmvitt sken och en imponerande höjd på 160 cm skapar Ljuseveka en behaglig känsla som stänger ute mörkret.

Skapa attraktiva och inspirerande miljöer
Mörka dagar behöver inte betyda mörka omgivningar. Med Ljuseveka kan du skapa utrymmen som känns upplysta och inspirerande, trots höstmörkret. Ljuseveka fungerar lika bra inomhus som utomhus och går att placera i alla möjliga utrymmen. Varför inte i ett skyltfönster, i receptionen, i lunchrummet eller utanför entrén för ett trivsamt bemötande?

Kostnadseffektiv ljuslösning
En av de mest attraktiva aspekterna med vår Ljuseveka är kostnadseffektiviteten. Den låga driftskostnaden gör den till en ekonomiskt gynnsam investering för företaget, samtidigt som den moderna och stilrena designen stärker företagets image mot kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Julbelysning till kontor och offentlig miljö
Ljuseveka är den också den perfekta julbelysningen för företag, kontor, hem och offentliga miljöer. Placerat vid ytor med stora fönster blir den stora julbelysningen en källa till gemenskap och julefrid. Varför inte använda Ljuseveka som inspiration vid julskyltningar för att skapa en inbjudande atmosfär för besökare? Möjligheterna är oändliga med vår Ljuseveka.


Få en offert för företagsinköp här