Julen står för dörren och det är mycket som ska hinnas med. Maten ska planeras och förberedas, hemmet ska pyntas och presenter ska handlas. Och visst är det inte den lättaste uppgiften att hitta julklappar som passar till alla nära och kära? Eller att komma på vad du själv ska önska dig. Vi vill hjälpa dig lite på traven. I vårt produktsortiment hittar du unika julklappar som garanterat kommer ge glädje länge framöver. Vi listar fem härliga julklappstips att skriva på din önskelista – och att ge bort till dina trädgårdsintresserade familjemedlemmar och stilsäkra vänner. Eller varför inte ge dig själv en julklapp som du vet att du kommer bli glad över?

Under vintern är våra planteringskärl perfekta att använda till julpynt i trädgården – Plant Box Kub 2 fungerar exempelvis utmärkt som julgransfot.

1. Produkter från Plant Box-serien

Älskar du också att vara omgiven av blomstrande blommor och gröna växter? Eller kanske odling under sommarmånaderna? Tycker du om att piffa trädgården med gröna växter även under vintermånaderna? I så fall vill vi tipsa om våra odlingslådor och kubiska planteringskärl från vår produktserie Plant Box. I produktserien hittar du också flexibla planteringskärl, i flera olika storlekar och färger, som gör uteplatsen mer ombonad och mysig – och funkar riktigt bra som rumsavdelare. En bra egenskap med Plant Box är att kärlen kan kombineras i oändlighet – efter eget tycke och smak.

Nydala är med sina raka, stilrena och klassiska linjer en riktigt snygg detalj till din trädgård. Stolparna är gjorda av metall och kombineras med träreglar vilket är både snyggt och hållbart.

2. Vårt populära staket Nydala

Nydala är vår stilrena, klassiska och trendiga staketmodell med stolpar av metall som kombineras med träreglar. En modell med lång livslängd. Det funkar både som staket, räcke och avskärmning. Finns i fem olika höjder och i fyra stilrena färger. Önska dig tillräckligt för hela trädgården eller hjälp på vägen genom ett bidrag till sommarens projekt.

Soptunneskydd fungerar utmärkt när du vill slippa se dina tråkiga soptunnor.

3. Dölj de tråkiga soptunnorna med soptunneskydd

Det här är en produkt som man kanske helst skulle vilja ge till grannen, så att man slipper se de tråkiga soptunnorna på tomten mitt emot. Men du kanske behöver dölja dina egna soptunnor? Eller har en farmor eller farfar som behöver förnya och uppdatera sin trädgård lite? Hjälp farmor och farfar att gömma undan sina soptunnor med vårt soptunneskydd. Vårt soptunneskydd är ett färdigt kit av stolpar med tillbehör som kombineras med träreglar. Stolparna finns i fyra olika färger. 

Att använda rabattkanter i sin trädgård ger fina detaljer.

4. Rabattkanter som avskiljer gräsmatta och gång

Behöver du själv eller har du någon i din närhet som har en trädgård som behöver piffas lite? Någon som har pratat om detaljer och unika lösningar för att dela av sin trädgård? Våra rabattkanter fungerar som avskiljare mellan gräsmatta, gångar och rabatter. De finns i flera olika storlekar. De är dessutom dubbelbockade i överkant för att de inte ska vara vassa att stiga på. De klarar av hårt väder och kan sättas ner året om med undantag för när det är tjäle i marken. Överraska syskon eller kusiner med lite nytt och trendigt till trädgården, helt enkelt. 

Ljuseveka är vår unika ljusstake som passar lika bra inomhus som utomhus – dessutom är den snäll mot plånboken tack vare sina energisnåla LED-lampor.

 5. Vår ljusstake Ljuseveka

Sist ut på vår lista med julklappstips är vår unika ljusstake Ljuseveka. Ljuseveka är en perfekt julklapp till dina nära och kära – eller till dig själv. En harmonisk och trendig ljusstake som passar både inomhus och utomhus. Lika behaglig som Ljuseveka är i rummet lika snäll är den mot plånboken. Eftersom LED-lamporna är energisnåla kan man med gott samvete ha den tänd alla dygnets mörka timmar – om man vill. Ljuseveka är 1,6 meter hög men trots det enkel att förvara när det inte är säsong. Fäll enkelt ihop den och ställ undan på vinden eller i förrådet. 

Julen är visserligen inte bara julklappar och gåvor, men visst är det härligt att kunna ge saker som är hållbara, tidlösa och vädertåliga. Skynda dig att beställa dina julklappar idag för att vara säker på att de hinner komma fram innan julafton. Du hittar alla våra produkter i vår webshop. Kontakta oss om du har några funderingar kring våra produkter.

Lämna ett svar